Hauskat videokolikkopelit verkossa

Videokolikkopelit, tai video slots, ovat hauskaa ajanvietettä. Videokolikkopeleissä on paljon eri teemoja seikkailuelokuvista timanttikokoelmiin ja hedelmäpeleihin, tai vaikkapa joulu- tai muita juhlapyhäteemoja. Uusia videokolikkopelejä valmistetaan kuin tiheään tahtiin, ja niitä julkaistaan kuin sieniä sateella.

Mitä tahansa aihetta ajatteletkin, siitä on luultavasti jo kehitetty slots ellei aihe ole täysin epäsovinnainen tai poliittisesti herkkä aihe. Kolikkopelejä on esimerkiksi Hugo-teemalla, the Invisible Man -teemalla tai vaikkapa niinkin oudoilla nimillä kuin Zeus III, Fire Joker tai Wil Wild Chest. Mietipä sitten mitä nekin pitävät sisällään teeman ja ulkonäön kannalta.

Mutta nyt keskitymme hauskoihin teemoihin. Mikä saa sinut hymyilemään tai nauramaan?

Seuraavaksi lista peleistä, joissa on jotain hassua ja suupieliä levennyttävää:

 • Babushkas
  Thunderkickin Babushkas on hassu maatuskanukkejen teeman ympärille rakennettu video slots -peli. Pelissä on 5 rullaa ja 17 voittolinjaa. Pelissä on bonuspeli, scatter -symboli ja sitä voi pelata autoplay-tilassa. RTP eli rate of payback on 95%. Korkein voitto on jopa 390 kertaa panoksen arvo. Pelin teema on ihastuttavan hassu. Pulleat maatuskanuket pyörivät näytöllä viattoman hassu katse kasvoillaan silmiään vilkutellen. Tätä peliä pelatessa on vaikea olla hymyilemättä takaisin näille hassuille naamoille
 • South Park
  Klassikkopiirretyn hahmot seikkailevat tässä jännittävissä video slots -pelissä. Onko lempihahmosi Cartman vai Kenny? Pelissä kaikki tutut hahmot heräävät henkiin kolikkopelin keskellä. Pelissä on 25 voittolinjaa ja paljon hauskoja ominaisuuksia, jopa 4 bonuspeliä ja 3 mini-toimintoa. Pelin on kehittänyt NetEnt.
  Naamaa on vaikea pitää peruslukemilla, kun Cartman käyttää vaahtosammutinta hippeihin, jotka piilottelevat kolikoita puskassa tai potkiessasi Kylen veljeä, Ikeä, jolta saa palkintoja. Entä sitten kun oksennat Stanin tyttöystävän, Wendyn päälle? Lisäjännitystä tuovat ilmaiskierrokset ja bonuspelit.
 • Go Bananas!
  Haluatko päästää hetkeksi irti ja antaa mennä? Haluatko rummuttaa rintaasi ja huutaa viidakkohuutoasi? Go Bananas! On NetEntin hassunhauska viidakkoseikkailu, jossa on erikoisia ominaisuuksia. Kolikon koko on 0.01 kolikosta1 kolikkoon. Yleensä peleissä olevan yhden wild-symbolin sijaan pelistä löytyy 5 erilaista wild-symbolia, joita kutakin edustaa yksi apina. Jokainen toimii omalla kaavallaan.Pelissä on 700 kolikon jackpot, jonka saa 5 timantilla voittolinjalla. Pelin teema on viidakko, ja symbolit ovat erilaisia toteemikuvioita, viidakkorumpuja ja apinoita. Tässä tunnelmassa voi unohtaa kaupungin vilskeen ja uppoutua viidakon seikkailumaisemiin.